Szépségtippek nyárutóra

2021-09-01

Szerencsére egy ideig még élvezni lehet a nyár utolsó napsugarait, de közben azért már a hűvösebb őszi időre is fel kell készülni. Lássuk, mik a legfontosabb teendők az átmeneti időszakban a tükör előtt!

Ennek az időszaknak a bőr regenerálásáról és hidratálásáról kell szólnia, a fókuszt arra kell irányítani, hogy a bőr visszanyerje teltségét. A hidratálás kulcsfontosságú, mert a hidratált sejtek sokkal aktívabban tudják felvenni, hasznosítani és megtartani a bevitt hatóanyagokat. A kicsit vastagabb krémek és a hatóanyagokkal teli formulák elindítják a bőrmegújítást. Mindehhez tökéletes választás az Adrienne Feller Store prémium kínálata és az Yves Rocher növényi alapú kozmetikumai.

 

Már nem perzsel a nap, de az UV sugárzás miatt a napvédelemről továbbra sem szabad megfeledkezni: a városban ugyanúgy kell gondoskodni a bőrről, mint egy verőfényes nyaralóhelyen. Kézenfekvő megoldás például olyan nappali krémet választani, amiben van fényvédelem is, a dm, a Douglas vagy a Müller polcain találhatja meg a nélkülözhetetlen termékeket.

A nyaralásból visszaérkezve sem kell búcsút inteni a sminktükör előtt az élénk színeknek, továbbra is viselhető a kedvencnek bizonyult neon szín vagy az élénk piros, egy a lényeg, a végeredmény ne legyen túl harsány. Egy élénk szín domináljon, ami aztán földszínekkel legyen párosítva, igazán elegáns ilyenkor bézs színű szettet viselni hozzá. A szépen lebarnult bőrön jól mutatnak a csillámos textúrák, módjával még most is lehet használni például egy ilyen testápolót, de a bronzosító is nyugodtan maradhat akár egész szeptemberben. A Bobbi Brown nemcsak a teljes smink kollekciójával, hanem ecsetekkel, kiegészítőkkel és bőrápolási termékekkel is várja Önt.

Az ápolt kéz elengedhetetlen feltétele a jó megjelenésnek. A nyár kedvenc színeit: a fuksziát, az élénk narancsot vagy a pipacs narancssárgát még be lehet építeni az elkövetkezendő hetek rutinjába is, csak a körömlakkon kívül egyébbel már nem szabad túlzásba esni, mert a városban soknak bizonyul, ami a tengerparton természetes volt. Ugorjon be a MOM Parkba, és szerezze be a nyárutó legfontosabb beauty kellékeit.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!