Sokszínű ajándék a különleges alkalmakra

2023-03-08

Az univerzális MOM Park Kártya segítségével könnyen meglepetést okozhat az életében fontos hölgyeknek nőnap alkalmából is! Ajándékozza nekik a választás szabadságát, és látogassanak el együtt a MOM Parkba!

Egy új ruha, egy frappáns kiegészítő, szépségápolási termékek vagy egy finom ebéd? A sok opció között létezik egy kézenfekvő megoldás is: a bevásárlóközpontunkban segítő partnerre lelhet, ha nőnapi ajándékozásról van szó. Használja ki a sokrétű MOM Park Kártya minden előnyét, és hagyja, hogy választottja kiélvezze azt a rengeteg lehetőséget, amit nyújt.

Tudta, hogy a MOM Park Kártya több mint 30 egységünkben felhasználható? A hamarosan beköszönő enyhe évszakkal ilyenkor rengeteg új kulináris élmény vár Önökre, például változatos frissítők vagy szezonális, könnyed ételek. A gasztro élmények végeláthatatlanok, böngésszen kedvesével a különféle éttermek fogásaiból.

Természetesen márciusban egy gardróbfrissítés sem árt: a kártya segítségével ajándékozottja könnyen hozzájuthat a MOM Parkban fellelhető különféle divatos ruhadarabokhoz. Fashion üzleteink mindig felkészülten várják Önöket új szezonális kollekciókkal.

Kozmetikumokból sosem elég: a hidratált arcbőr a zord téli időszakból kivezető út egyik alappilére. MOM Park Kártyáját a különféle szépségápolási termékek beszerzésére is felhasználhatja!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!