Hidratálja bőrét és üdvözölje az új évszakot!

2023-03-08

A megfelelő arcápolás minden szezonban fontos: ne feledkezzen meg róla tavasszal sem! A MOM Parkkal felkészülhet az átmeneti időszakra, és bőre is ráhangolódhat a felhők mögül fel-felbukkanó fényes napsugarakra.

Gondoljon a teljes megújulásra még időben! A MOM Park segít, hogy kozmetikai trendekben is mindig up-to-date maradhasson. A téli szélsőséges időjárás után, a tavaszi bőrápolás során a regenerálás és a visszatáplálás a legfontosabb teendő!

A Bobbi Brown, mint mindig, most is gondolt az Ön igényeire: a márka szezonális kollekciójának egyik új csomagja magába foglalja az Extra Repair Eye Cream Intense krémet, amely feltölti a szemkörnyéket, valamint az Extra Repair Moisture Cream Intense C-vitaminban gazdag gélt, amely kisimítja az arcbőrt - ezek a darabok egy limitált kiadású nesszeszerrel kiegészítve érhetőek el. Az Evital gyógyszertárban a szakértői tanácsok mellett megbízható termékeket is fellelhet: többek között a Estedherm készítményét, amelynek erős C-vitamin koncentrációja láthatóan és tartósan javítja a bőr minőségét.

A Barber Shop is tartogat meglepetéseket: a náluk kapható Forever Young szérum a hialuronsavnak köszönhetően mélyen hidratál, bioszaharid összetevője pedig segít eltüntetni a ráncokat. Végül tegye fel az i-re a pontot a dm-ben kapható Alverde Pure Shine ajakfénnyel: ez a vegán natúrkozmetikum ricinus- és jojobaolajjal táplálja ajkait.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!