SMINKÜNKBEN A STÍLUSUNK

2021-03-22

Nem csak a ruha teszi az embert: egy szuper sminkkel is remekül kifejezhetjük egyéniségünket! Íme néhány tipp, hogyan variálhatja megjelenését és mutathatja meg saját stílusát a különböző kozmetikumokkal.

Azt, hogy kik vagyunk valójában, a külső és belső jegyek együttes összhangjával jeleníthetjük meg. A stílus lehet állandó és egységes, de akár folyamatosan változó is. Ahhoz, hogy őszintén kifejezhessünk, sminkünk is sokat hozzá tehet és szerencsére ma már számtalan lehetőség van rá, hogy a kozmetikumok segítségével minden helyzetben magunkat adhassuk!

A tökéletes smink a tökéletes alapozással kezdődik, ezért az első és legfontosabb, hogy az arcszínéhez leginkább passzoló árnyalatot és a bőrtípusának megfelelő állagot megtalálja! A MOM Park Bobbi Brown üzletében a megfelelő biztonsági intézkedések mellett a következő időszakban is bátran keresgélhet a legtermészetesebb színek között, hogy megfelelően előkészíthesse arcát aktuális sminkjéhez.

Mindig tartsa szem előtt mit akar üzenni sminkjével. Ha nőies vonalait hangsúlyozná, ezt kitűnően megteheti egy élénkebb színű rúzzsal vagy szájfénnyel. Nem feltétlenül kell a vörös vagy a piros különböző árnyalataiban gondolkodnia, de tény, hogy ezek a színek a nőiesség igazi szimbólumai. Ha még inkább középpontba kerülne, akkor a rúzs színével megegyező ruhát vagy felsőt választ!

Az elmúlt időszakban a természetességre és a kényelemre helyeződött a hangsúly az élet minden területén. Ezért nem meglepő, ha az erősebb sminkek helyett inkább Ön is a natúr külsőre szavaz, még akkor is, ha esetleg egy online meetingen vagy baráti beszélgetésen vesz részt. Van azonban néhány dolog, amire egy ilyen smink esetében is érdemes odafigyelni. Egy szépen megrajzolt vagy festett szemöldök jobban kiemeli a szemet. Mindenképp igyekezzen megtalálni az arcbőréhez és hajához leginkább illő színt, hogy a megfelelő hatást érje el. Kamera ide vagy oda, a szem környéki ráncokat bizony a távolság sem tűnteti el, így a megfelelő korrektorral ezekről is érdemes gondoskodnia! Egy világosabb, természetesebb bronzosítóval vagy highlighterrel az arccsontjának is nőies élt varázsolhat, a szemét a szemszínéhez passzoló finom szemceruzakontúrral emelheti ki.   

A MOM Park dm, Müller, Yves Rocher és Douglas üzletei a megfelelő biztonsági intézkedések mellett továbbra is várják, hogy aktuális szépségápolási kellékeit beszerezze és tökéletesen közvetíthesse egyedi stílusát és hangulatát a következő hetekben is!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!