Sikkes ősz egy csipet művészettel a MOM Parkban

2022-09-26

Végre nyugodtan hátradőlhet és élvezheti a kinti hűs időben a bent melegét. Tegye mindezt művészien a 4_Skandinavia és a Griff zakóival és a CCC sneakereivel. Fogyasszon egy kellemes testes bort a Bortársaság kínálatából, és dekorálja otthonát a Butlers design darabjaival.

Kívül ősz, belül stílus és nyugalom: élvezze az átmeneti évszak által nyújtott lehetőségeket, és dőljön hátra nyugodtan, hiszen megérdemli a pihenést.

Az évszakhoz illő trendeknek köszönhetően megjelenésében most Önt is könnyű lesz összetéveszteni egy alkotó művésszel. Férfi divat terén a 4_skandinavia és a Griff kínálatából kiemelkedő darabokat szerezhet be a szezonra. A magasnyakú gyapjúkabáttól kezdve, a slim fit gyapjútartalmú sportzakón át, a kockás öltönyzakóig megtalálhat mindent, amivel tovább emelheti kifinomult stílusát. Smart casual szettjét pedig a CCC üzletéből egy fehér sneakerrel ötvözheti. Ha esetleg új, divatos szemüveget készíttetne, a Vision Express-nél biztos szakértelemmel várják a stílusos keretek közt. Impozáns küllem a festői évszakra bármikor.

A Butlers üzletében az évszakhoz illő dekorációkra lelhet, inspirálódjon a művészeti ihlette darabokból. A design termékek mellett vásárolhat új gyertyatartókat, illatos gyertyákat vagy díszpárnákat. Egy borospalacktartó is igazán jól jön otthonra! Hogy miért is? Nos azért, mert a Bortársaságból most igazán ínyenc és egyedülálló borokkal tudja feltölteni az otthoni készletét. Válogasson újdonságaik közül a MOM Parkban.

Zárásként pedig egy izgalmas történet? Szerezze be új kedvenc regényét az Anima vagy a Libri könyvesboltjából. A MOM Parkkal végre teljes lehet a stílusos őszi pihenés!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!