Pazar parfümök, csodás aromák

2022-09-26

Maradjon elragadó és hagyjon maga után kellemes emlékeket a MOM Park kozmetikai üzleteiben található prémium parfümök segítségével. Válogasson a széles kínálatból a Le Parfum, a Douglas, az Adrienne Feller vagy a Müller üzleteiben, és találja meg az Önhöz leginkább illő aromát!

A hűvösödő hónapokban elengedhetetlenek a különleges esszenciák: fás aromák veszik át a vidám, édes illatok helyét, amelyek erővel és melegséggel lengik be a szobát.

A Le Parfum kínálatában a BDK - Gris Charnel Extrait, a Checkmate és a Goldifield and Banks - Puple Suede illatai lenyügőző aromákkal szolgálnak a stílusos őszhöz. Ha valami nem mindennaposra vágyik, akkor próbálja ki a Billie Eilish - Eilish Eau de Parfum illatát a Douglas üzletéből. A párologtatóban és az egész testen is felhasználható fény esszencia az Adrienne Feller üzletéből mandarin, bergamott, rózsa, mirha, tömjén, narancs, és narancsvirág aromájával oldja a szorongást és a stresszt. Ha pedig magától szeretné megtalálni új kedvencét, akkor válogasson szakértő segítség mellett a Müller széles parfümkínálatából!

Próbálja ki a különleges illatokat Ön is a MOM Park kozmetikai üzleteiben!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!