RÓZSA IHLETTE ANYÁK NAPI AJÁNDÉK

2021-04-27

Virágot a virágnak! Különösen igaz ez akkor, amikor az édesanyákról van szó. Válasszon a virágcsokor mellé ajándékul az Adrienne Feller finom rózsaillatú, április 23. és május 2. között kedvezményesen megvásárolható Rose de Luxe termékcsaládjából!

Az Adrienne Feller üzletében kizárólag olyan csúcsminőségű kozmetikumokat talál, melyek színtiszta növényi hatóanyagokkal készülnek. Az illóolajokat, virágesszenciákat tartalmazó termékek egyszerre hatnak a bőrre és a lélekre. A szezon egyik kiemelt ajánlata a Rose de Luxe termékcsalád, mely a rózsa egyediségére és sejtfiatalító hatásán alapul. Az egyedi illatú virágból kinyert illóolaj antioxidáns és anti-aging hatása kiemelkedő, a bőrt bársonyossá és ragyogóvá varázsolja.

A Rose de Luxe termékcsalád minden darabját – krémpakolás, hialuronszérum, krémek, arcolaj, szemránckrém, arclemosó, testápoló, hidratáló – április 23. és május 2. között 15% anyák napi kedvezménnyel kínálja vásárlóinak az Adrienne Feller. Lepje meg Ön is édesanyját a különleges, rózsa ihlette kozmetikumokkal!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!