Rose gold, a megtestesült harmónia

2020-06-30

Legyünk a világ bármely nagyvárosában, egészen biztos, hogy nem kell sokat várni, hogy elsétáljon előttünk valaki egy rose gold színű kiegészítővel. Legyen az táska, ékszer, cipő vagy telefon, a rose gold évek óta töretlenül hódít, és mára sokkal több, mint a divatipar egyik alap színe. A lakberendezésen át a cukrászművészeten keresztül szinte minden iparágban jelen van, de vajon mitől ilyen népszerű? 

A sikerének egyik legnagyobb titka, hogy szinte mindennel tökéletesen harmonizál. Bármilyen színű ruha mellett kitűnő kiegészítő, és minden bőrtípushoz nagyszerűen áll, ezért a sminkesek is előszeretettel használják. Ugyanez igaz az ékszerekre is: akár az ezüst, akár az arany különböző árnyalataival együtt is ragyogó párost alkot. Az ékszerpiacon annak is köszönheti népszerűségét, hogy a többi fémmel ellentétben, melyek inkább hűvösséget sugároznak, a rose gold a melegséget és gyengédséget képviseli. 

Annak ellenére, hogy mindennel passzol, mégsem olvad bele az összképbe, ezért szinte bármit kiemelhetünk vele! Elegáns, előkelő és szemet gyönyörködtető, mégsem hivalkodó: mi mást is kívánhatnánk jobban egy kiegészítő kapcsán? Különleges tulajdonsága, hogy szuper összhangot kölcsönöz, romantikus és nőies, ezért még egy sportosabb szettet is könnyedén nőiessé varázsolhatunk vele!

Már megvannak az ékszerek, ezért a sminkét is rose goldra hangolná? Akkor nézzen körül a Douglasben és biztosan megtalálja az ideális szemhéjfestéket! Régóta szeretne egy rose gold táskát a hozzá illő karórával? Akkor a Michael Kors luxuskiegészítői között érdemes válogatnia! Ha nincs konkrét elképzelése, de szívesen megtapasztalná a rose gold hatást, inspirálódjon a MOM Park üzleteiben és vigyen finom eleganciát a hétköznapokba!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!