Reggeli varázslat: az arcápolástól a sminkig

2023-05-30

A reggeli rutin mindenkinél más, de érdemes követni egy jól megszokott sorrendet. Arcápolás, hajformázás, smink — és a tükörből máris egy új ember néz vissza ránk. Készüljön velünk! Íme, néhány tanács, hogyan kezdje a napot szépségápolási üzleteink kínálatával.

Az első lépés a langyos vizes arcmosás — a meleg szárítja a bőrt, a hideg pedig összehúzza az ereket. Ezután jöhet egy hidratálókrém, amely megvédi bőrünket és feltölti az esetleges ráncokat is. Az arcszérumokat is érdemes beépíteni a reggeli rutinunkba, hisz nemcsak tökéletes alapot adhatnak a sminkhez, de táplálják és revitalizálják is arcbőrünket, így garantálva a tökéletesen selymes textúrát. Nagyon fontos a szemránckrém is, amely feszesíti a szemkörnyéki bőrt, kitölti az apró vonalakat és megelőzi az új ráncok kialakulását. Találja meg az Önhöz és bőréhez leginkább illő termékeket az Yves Rocher, az Evital Gyógyszertár vagy az Adrienne Feller üzleteiben!

Hagyjunk pár percet, hogy a fent említett arcápolók beépülhessenek a bőr mélyebb rétegeibe: következhet addig a frizura! Azonban mielőtt hajszárítóval, hajvasalóval vagy göndörítővel alakítanánk tincseinket, érdemes hővédő spray-vel kezelni hajunkat, hiszen a nagy forróság károsíthatja a szálak szerkezetét — ilyen termékeket a Douglas-ban és a Müllerben is találhat. Ha az előkezelés megvolt, máris áttérhetünk a formázásra: ha tartós hajviseletet szeretnénk, elengedhetetlen, hogy minőségi eszközt válasszunk hozzá. Találjon rá kedvencére a Dyson Demo Zone-ban, amellyel könnyedén elkészítheti álmai frizuráját; egy kis varázslat a hajnak, hogy önbizalommal telve tekinthessen az aznapi kihívások felé.

Ha arcbőrét előkészítette, és haja is remekül áll, már csak a smink hiányzik a kifogástalan megjelenéshez. A MOM Park beauty üzletei segítenek, hogy könnyedén elérhesse a természetes, mégis ragyogó hatást: a prémium alapozók, szemfestékek között megtalálhatja az Önhöz — és természetesen az évszakhoz — leginkább illő árnyalatokat, de beszerezheti náluk a megfelelő szemceruzát, szempillaspirált és rúzst is. Megéri szétnézni a Bobbi Brownban, a Douglas-ban és a dm-ben, hiszen az állandó kollekciók mellett szezonális újdonságokkal is várják Önt.

Túl vagyunk az arcápoláson, hajunk tökéletesen áll, és már a makeup is kifogástalan: ideje megkoronázni a reggeli készülődést a Le Parfum egyik egyedi illatával! Válasszon olyan parfümöt, amely tükrözi a személyiségét és aznapi hangulatát egyaránt!

Építse be a MOM Park üzleteinek választékát reggeli rituáléjába, sugározzon magabiztosságot a nap minden pillanatában! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!