Ragyogjon az ünnepek alatt is!

2021-12-01

Néhány prémium termék elég ahhoz, hogy az ünnepek alatt is a legragyogóbb formáját hozza. Segítünk őket kiválasztani a MOM Park szépségüzletei kínálatából, hogy tökéletes lehessen a megjelenése!

A forradalmian új Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm öregedésgátló arcápoló balzsam energiával tölti fel a fáradt, fakó bőrt, hogy helyreállítsa annak természetes ragyogását, ezért mindenkinek ajánlható, aki ragyogó, üde, telt és sima arcbőrre vágyik. A fényvisszaverő gyöngyök érintkezés hatására az egészséges ragyogó bőr érzetét keltik, míg a Lychee kivonat energiával tölti fel azt. Az üzlet választékából szerezze be mellé a kis méretében is hatalmas előnyöket rejtő Highlighting powder highlightert, amit a kompakt csomagolása miatt bármikor, bárhová magával vihet. Ez a magasfokú, fényvisszaverő por rózsás ragyogással emeli ki az arc legszebb vonalait.

A Dior Backstage Face & Body Alapozó hangsúlyozza a bőr csillogását, ugyanakkor az apró szabálytalanságokat is elfedi. Víz- és verejtékálló, 40 színárnyalatban kapható a Douglasban. Természetes és ragyogó felületű alapozást biztosít, tökéletesen alkalmas a testen - például a vállakon és a dekoltázson - való használathoz is. A szezonban a fókusz a szájra került, ezért az üzlet másik kihagyhatatlan ajánlata az YSL Vernis à Lèvres Water Stain ajakfestéke. Az ajkaknak hosszan tartó, vizes hatású megjelenést, élénk ragyogást és intenzív színt ad. Könnyed viselet, nem érződik nehéznek vagy ragadósnak. A nude, a narancssárga, a pink és a piros árnyalatait átfogó 12 árnyalatból álló színskálájából az összes bőrtónus kihangsúlyozható.

A tökéletes összképhez elengedhetetlen a szépen ápolt kézen – az Extrametálnál beszerezhet hozzá manikűrkészletet, az Yves Rochernál pedig natúr kézkrémeket – egy csillámos körömlakk a Müller vagy a dm polcairól. Mivel a csillámos lakkok gyorsabban száradnak normál társaiknál, a fadíszítés után és az ajándékozás előtt öt perc alatt készen lesznek az ünnepi körmök.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!