Őszi trendleltár

2021-09-07

Összeszedtünk minden fontos tudnivalót a szezonról, hogy felkészülten tudja élvezni a MOM Park divatüzleteinek kínálatát. Ugorjon be hozzánk, és szerezzen be mindent, amivel felfrissítheti a gardróbját!

Annak érdekében, hogy ne vesszen el a trendek erdejében, fontos figyelembe venni, hogy a divat nemcsak szabályok szigorú betartását jelenti, hanem az önkifejezés egyik igen szórakoztató formáját is. A lényeg a helyes arányok megtalálása: lehet, hogy csak egy apró részlet az utolsó divatnak megfelelő, az összkép mégis lenyűgöző lesz.

Az idei ősz trendszíneiben például rengeteg lehetőség rejlik. A barna, a mandarinnarancs, a khaki és a zöld világosabb árnyalatai, a fukszia, a lila, a „nagyonkék”, valamint az örök sláger drámai vörös és púderpink széles mozgásteret biztosít viselőjének. Több slágerdarab létezik az őszi kínálatban: a blézer még mindig reneszánszát éli, a hűvös ellen bomber fazonú dzsekivel ugyanúgy sikkes védekezni, mint egy szép szabású, klasszikus kabáttal. A 70-es évek szabásvilága erősen visszaköszön a szezonban, a retró jegyében pedig még a kötött is nagy hangsúlyt kap, egy ilyen mellény például most elengedhetetlennek számít.

A nyáron is roppant trendi overáltól és egyberuhától sem kell búcsút venni, csak ősszel már inkább magas minőségű anyagból, például gyapjúból vagy selyemből készülnek. Egy hozzá passzoló harisnyával és stílusos kiegészítőkkel az egyberuha abszolút divatsláger. Hogy igazán eleganciát sugározzon a viselője, elengedhetetlen egy szép, vékony övet hordani hozzá, a hatást egy láncpántos mini táskával lehet fokozni. Divatos cipőből is széles a választék. A mule shoe, a „házipapucscipő” picit talán beelőzi riválisait, de a loafer, a bokacsizma és természetesen a sneaker is top trendnek számít, hát még a platform változatok.

A szezont uraló minták a kockás mindenféle verziója, a festékfröcskölt, és az elmúlt hónapok nagy kedvence, a virágminta is marad, annyi különbséggel, hogy a háttér sötétté változott. Az ősznek van egy nagy, egészen átfogó trendje: az ingektől a pulóvereken át a kabátokig jellemző oversize szabás, de bő ujj és nadrágszár is gyakran visszaköszön a MOM Park fast és high fashion üzleteinek kínálatából is.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!