Őszi szépségtippek az ellenállhatatlan megjelenéshez!

2020-10-27

Csempésszen színt és ragyogást a szürke hétköznapokba! Íme néhány ötlet, mellyel könnyedén feldobhatja stílusát és ragyogó megjelenést varázsolhat magának!

Maszkviselés ide, maszkviselés oda, a szemünk bármilyen helyzetben látszódni fog, ezért az előttünk álló időben duplán is érdemes odafigyelni a tökéletes sminkre és a szemöldökre! Ennek formázása ugyan csak az utóbbi időben vált meghatározó részévé a sminknek, de azóta töretlenül központi szerepe van. Ez pedig azt is jelenti, hogy rengeteg kellék és kiegészítő között válogathat, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt! Próbáljon meg természetesen dús és ívelt formát elérni, amit akár egy por állagú, akár egy krémesebb festékkel, vagy ceruzával is megvalósíthat! Nézzen körül a MOM Park Douglas és Müller üzletében, ahol számos termék várja! Ne feledkezzen meg a ragyogó szemhéjpúderről sem! Az aranyló színek igazi jolly jokerek ősszel, ráadásul szinte bármilyen stílusú öltözékkel remekül kiegészítik egymást! Bobbi Brown kollekciói között biztosan megtalálja majd azt az árnyalatot, amely a leginkább harmonizál természetes bőrszínével!

Az őszi smink mellé érdemes egy színesebb körömlakkban gondolkodnia! A bordó megannyi árnyalata, a klasszikus piros színek, a sárgák és zöldek is remekül illeszkednek az évszak hangulatához, mégis nagyszerűen feldobhatnak egy sötétebb összeállítást is! Ha szereti otthon elkészíteni körmeit, a dm üzletében rengeteg körömlakk közül választhat! Ha pedig szívesen bízza profikra a körömápolást, látogasson el a Nail&Go szalonba, ahol mindamellett, hogy kizárólag a piacvezető, nemzetközi bőrbarát termékekkel, technológiákkal és higiéniai elvárásoknak megfelelően dolgoznak, a különböző stílusú vendégek számára is csodaszép körmöket varázsolnak! Akkor is jusson eszébe ez a lehetőség, ha éppen csak felszabadult egy kis ideje, a Nail&Go szolgáltatásait ugyanis bejelentkezés és várakozás nélkül is igénybe veheti!

Az őszi ragyogás egyik elengedhetetlen feltétele a tökéletesen ápolt, egészséges arcbőr! Az egyre hűvösebb szél, a hideg esték és reggelek sokkal intenzívebb bőrápolást igényelnek, ezt pedig csakis prémium és természetes alapanyagokból álló készítményekkel valósíthatja meg. Az Adrienne Feller termékekben hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat használnak. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumokat bármikor megvásárolhatja a MOM Parkban! Ha pedig a francia szépségápolásra esküszik, akkor az Yves Rocherben érdemes körbenéznie! Az arcápoláson túl itt smink termékek és parfümök között is válogathat! Ha ugyanis a smink, a tökéletes arcbőr és a szépen ápolt kéz mellett még csavarna egyet vibráló megjelenésén, azt egy tökéletes parfümmel teheti meg! Ha megtalálja az egyéniségét kiegészítő illatot, garantáltan mindenkit levesz majd a lábáról! A Le Parfum luxusparfümériában ehhez egyedi illatokat és niche parfümöket fedezhet fel, ha pedig régóta keresi, de sosem találta meg a saját személyes kedvencét, ide kattintva a tökéletes parfüm kiválasztásával kapcsolatban is olvashat tippeket!

Már tudja, hogy hova vezet az első útja a MOM Parkban, hogy felfedezze a szezon legújabb szépségápolási termékeit? Akkor ne feledkezzen meg majd egy szuper képet is készíteni róluk! Ossza meg másokkal is Instagram story-jában, játsszon velünk és legyen Ön a szerencsés, aki a Tematikus Hetek szépség hetének különleges ajándékaival gazdagodik!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!