Őszi sétákon is stílusosan.

2021-09-15

Kapja el az utolsó melengető napsugarakat: egy nagy séta a szabadban, de akár a városban is remek lehetőség, hogy kiszakadjon a stresszes mindennapokból, és egyedül vagy a partnerével tudjon minőségi időt eltölteni.

A nyár a pihenés, a kikapcsolódás, a feltöltődés időszaka, ám szeptember beköszöntével pillanatokon belül azon vesszük észre magunkat, hogy a nyaralás már csak egy kellemes emlék, a jótékony hatása pedig egyre inkább tovalibben. Az aktivitás sokat segít abban, hogy az energiaszintje ne kezdjen rohamosan csökkenni: a mozgás nemcsak az egészségére lesz jótékony hatással, személyes jóllétéhez is nagyban hozzájárul egy kellemes séta a szabadban.

Húzzon fel egy Columbia bakancsot vagy egy stílusos Helly Hansen gumicsizmát, válasszon egy egyedi Karl Lagerfeld övtáskát és fedezze fel a Buda környéki népszerű kirándulóhelyek egyikét. Ha inkább egy tematikus városi túrán venne részt, pakoljon némi enni- és innivalót, meg a biztonság kedvéért egy divatos esőkabátot egy gyönyörű Michael Kors hátitáskába, kösse a derekára GANT felsőjét, és már indulhat is a tartalmas hétvégi program. A séta jótékony élettani hatásait pedig nyomon követheti egy iCentre-ben választott okosórán. Élvezze az őszt a szabadban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!