Luxusfehérnemű bármilyen alkalomra

2023-11-14

A 2010-ben és 2011-ben a világon legjobbnak választott amerikai Baci Lingerie igazán egyedi színfolt a világ fehérneműmárkái között. Ön is megtapasztalhatja, milyen káprázatos termékek szerepelnek kínálatukban: jöjjön el a MOM Park 1. emeletére és fedezze fel az újonnan nyílt üzletet!

A Baci Lingerie már első megjelenésekor egy csapásra rendkívül népszerű lett szinte minden földrészen! Ez persze nem is csoda: a márka által forgalmazott kollekciók ugyanis a legnevesebb cégek termékeivel is felveszik a versenyt, és a valódi luxust képviselik!

A cég Párizsban, Milánóban és Miamiban működő dizájnközpontjai a világ leghíresebb divattervezőinek közreműködésével folyamatosan új ötleteket valósítanak meg. Évente több száz modellel kápráztatják el a legnagyobb divatbemutatók látogatóit, és örvendeztetik meg a vevőket. Termékpalettájuk segítségével hölgyek milliói számára szeretnék megmutatni, milyen is az igazán jó minőségű fehérnemű!  

A vásárlók harisnyák, hálóruhák, köntösök és egyéb női wellness termékek közül is válogathatnak, méghozzá az egyik legszélesebb stílus- és méretválasztékban! Korosztálytól függetlenül, bármilyen alkalomra kínálnak minőségi kényelmes vagy akár érzéki darabokat is. A márka ugyanis minden nőtípusnak szeretne örömet szerezni.

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!