Étlapon az ősz

2023-11-14

Amíg nyáron legtöbben a könnyedebb, gyümölcsösebb, kevésbé megterhelő fogásokat keresik, addig ősszel és télen inkább a teltebb, ízesebb, összetettebb ételek a népszerűek. A Vapiano választékában most hamisítatlan, évszakhoz illő fogásokkal találkozhatnak a vendégek.   

November tájékán rengetegen alakítják át lakásukat, hogy otthonuk meghittebb, idillibb hangulatot árasszon. Ám nemcsak a négy fal között élhetünk át igazi szívmelengető élményeket, hanem akár egy emlékezetes étkezés alkalmával is! 

A Vapiano kínálatában most csupa szezonális különlegességet találhatunk! Ezek a káprázatos ínyencségek ráadásul kimozdítanak bennünket az egyhangúságból, és valódi ízélményekkel ajándékoznak meg minket. 

Ennek az időszaknak tagadhatatlanul a sütőtök az egyik slágere, Ön is bátran kipróbálhatja, több formában is. Akár krémlevesként, akár egy csirkés vagy egy vegetáriánus főfogás ékeként remek választás lehet, a Vapiano ráadásul a sütőtököt tésztával is párosította! És milyen jól kiegészíti a két fő összetevőt a tejszín, a mozzarella, a spenót, vagy épp a cukkini, a balzsamecetes hagyma és az olasz kemény sajt. 

Természetesen a szezon ízei mellett megtalálhatók az étterem legkedveltebb állandó fogásai is: számtalan ropogós pizza, változatos tésztaétel és krémes rizottó közül választhatnak az éhes látogatók.

Várja Önt is a Vapiano egy igazi kulináris kalandozásra!  
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!