Látogasson el a MOM Gourmet Piknikre!

2022-06-07

Csütörtökön nyit a MOM Gourmet Piknik! Jöjjön el barátaival és igyanak meg egy frissítő limonádét, fogyasszanak el egy tartalmas ebédet, vagy vacsorát!  Ha még nem jelzett volna vissza az eseményre, itt megteheti, illetve ossza meg ismerőseivel is! Az esemény június 9. és 12. napokon látogatható 12:00 és 22:00 között!


Végre eljött az idő, hogy lazítson és finom falatok mellett jó társaságban élvezze az estéket - vagy ha még dolgozik jöjjön el egy munkahelyi ebédre kollegáival! Június 9. és 12. között eltölthet barátaival egy kellemes délutánt remek fogásokkal, vagy egy zavartalan estét hűsítő italokkal a Lisszabon sétányon! 


Többek között kézműves hamburgerek, mediterrán ízek, friss saláták, ellenállhatatlan desszertek, fenséges fagylaltok, színes koktélok és zamatos borok várják olyan vendéglátok standjain, mint a Bortársaság, a Lenoa Coffee, a Mediterrán Cafe & Deli, a Boutiq’Bar, a Spíler Buda, a Wasabi és a ZUKI fagyi vagy a Say Cheese.


Már 12 órától érkezhet egy ínycsiklandó ebédre, délutántól pedig a kellemes hangulatról szaxofonos jazz-zene és live DJ gondoskodik: az eseményre a belépés ingyenes és a rendezvény állatbarát!


Tartson velünk és hangolódjon a nyárra egy igazán különleges eseménnyel!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!