Különleges ízek futószalagon

2021-06-01

Korlátlanul, fix áron, több mint 100 féle távol-keleti és fúziós ázsiai különlegesség a Wasabi Running Sushi & Wok szalagján, ahonnan tetszés szerint válogathat az étterem fogásai között.

Japán, thai, koreai és fúziós ételkülönlegesség található meg a Wasabi Running Sushi & Wok kétszintes, hideg és meleg futószalagján. All you can eat, azaz korlátlanul és fix áron választhat a felvonuló levesekből, főételekből, tengernyi sushiból, tésztákból, rizses ételekből és desszertekből.

Melyik a kedvence a Wasabi kínálatából? A running sushi & wok kétszintes szalagjáról bármelyiket leemelheti és megkóstolhatja! Előételként vegyen el egy edamamét, aztán folytassa sushikkal. Lazacnigiri, ropogósrák maki, japán omlett, azaz tamago maki, aztán jöhet a marharagu, karagee, kókuszos zöld kagyló, roston tintahal, kimcsi bokum, japán curry, pad thai és kabi. Desszertként ott a tradicionális mochi, a csokoládés tavaszi tekercs, a mandulás túrógolyó, de a matcha teás sajttorta is remek választás. Amennyiben épp akkor jönne, mikor nem elérhető a running sushi, asztalához viszik a tabletről kiválasztott finomságokat.

Családi, baráti társaságok, üzleti ebédek kiváló helyszíne a Wasabi, mely egy különleges atmoszférájú terasszal is rendelkezik, így akár a szabadban is elfogyaszthatja kedvenc Wasabi-fogásait!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!