Közeleg a becsengetés

2021-08-17

Még javában tombol a nyár, de egyre közelebb a szeptemberi iskolakezdés. Ne hagyja a bevásárlást az utolsó pillanatra! Összegyűjtöttük és megmutatjuk, mi mindenre lehet szüksége a kicsiknek.

Sok szülő szembesül ez idő tájt azzal, hogy a gyerek bizony megint rengeteget nőtt a vakáció alatt, ami miatt alaposan fel kell frissítenie a gardróbot a szobájukban. A MOM Parkban mindent megtalál, amire egy stílusos kislány vagy egy vagány kisfiú sem fog nemet mondani.

Menő sneakertől a kényelmes hétköznapi viseleten át egy csinos, alkalmi darabig minden megtalálható a CCC, az Office Shoes vagy a Salamander kínálatában, és a Calzedoniában biztos, hogy lesz hozzá passzoló vidám mintás zokni is. A H&M, a Reserved, a United Colors of Benetton, a Gant Kids, és a Helly Hansen választéka a legkényesebb ízlést is kiszolgálja, akár hétköznapi pólóra, egy klassz farmerra, vagy egy a szülőkéhez hasonló, komolyabb darabra van szükség.

A Pirex Papírnál minden rendelkezésre áll, amit nap mint nap az iskolatáskába kell pakolni: menő füzetek és hozzájuk passzoló tolltartók, gyönyörű színes ceruzák – öröm lesz velük a tanulás. Néhány kiegészítőre is szükség lesz, egy menő kulacsot beszerezhetünk a Butlersnél

Hasznos és divatos darabokban gazdag vásárlást kívánunk, hogy aztán gond nélkül élvezhessék a gyerekekkel a szünidő hátralevő részét!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!