Könnyű tavaszi fogások hangulatos környezetben
2025-05-19

Könnyű tavaszi fogások hangulatos környezetben

Ha mennyei ételekkel kényeztetnék magukat, miközben kikapcsolódnak és lazítanak, fedezzék fel a MOM Park éttermeinek szezonális finomságait – akár egy romantikus ebédre vagy egy könnyű vacsorára térnek be hozzánk, a felejthetetlen ízélmény és a jó hangulat garantált.

Élvezzék a legkülönfélébb tavaszi fogásokat stílusos környezetben éttermeinkben – a szezonális kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való ételeket. Romantikus vacsorához vagy különleges alkalom megünnepléséhez tökéletes helyszín lehet a Leroy Bistro, amelynek étlapjáról ínyenc finomságok közül választhatnak. Érdemes megkóstolni a vajas zöldspárgát füstölt lazaccal és hollandi mártással, vagy a kacsafalatokat medvehagymás, sajtkrémes garganellivel és pirított laskagombával. Egy laza hétköznap estéhez vagy a hétvégi kimozduláshoz válasszák a Spíler Buda vibráló atmoszféráját, ahol a mennyei ételek mellett kiváló borokat és koktélokat  fogyaszthatnak. A könnyű vacsora jegyében jó választás lehet a grillezett csirke bulgur salátával és mentás joghurttal vagy a grillezett miso lazac steak karamellizált répával és gyömbéres párolt rizzsel.

A szezon közkedvelt zöldsége, a spárga számtalan formában jelenik meg éttermeink kínálatában is: a Vapiano speciális ajánlatában mennyei házi tésztákkal keveredik, a Paulaner Sörházban pedig spárgakrémleves vagy medvehagymás spárgafőzelék formájában is találkozhatnak vele. 

Az ázsiai konyha kedvelőit a legkülönfélébb japán, koreai, valamint thai fogások várják a WASABI-ban, ahol a hatalmas sushi kínálat mellett olyan főételek közül is választhatnak, mint a wokban pirított zöldségek japán selyemtofuval vagy a grillezett camambert avokádóval és quinoával. 

Ha gluténmentes étkezést követnek, fedezzék fel a nemrég nyílt Tibidabo prémium alapanyagokból készült kínálatát, de akkor is érdemes ide betérni, ha egyszerűen csak egy mennyei ebédre vágynak, hiszen a hagyományos ízek kedvelőit is sokféle fogással várják. Kóstolják meg a ropogós jércét karfiolnyoszolyán, desszertnek pedig a pisztáciás nemgubát!