KITAVASZODOTT A GYEREKEK GARDRÓBJÁBAN IS!

2021-03-22

Nap közben már sokszor ragyogóan süt a nap, egyre langyosabb az idő – ideje téliről tavaszira cserélni a gyerekek ruhatárát is! Utánajártunk a szezon gyerekruha- és kiegészítőtrendjeinek, és megnéztük azt is, milyen darabokat érdemes választani otthoni időtöltéshez vagy éppen kiránduláshoz.

A tavaszi gyerektrendek ezúttal is elsősorban a kényelemről szólnak. Most, amikor sokkal több időt töltünk otthon, nincs is jobb, mint egy laza, pamuthoodie, amit a legvagányabb nyomott minták is díszíthetnek, de lehet akár teljesen dísztelen is, egy látványosabb alapszínnel. A lányok akár hosszított, ruha formájú változatot is választhatnak vidám vastagabb harisnyával vagy legingsszel. Mindezt természetesen csakis egy bohókás-mintás zokni teheti teljessé – az egyik pár lehet a másiktól teljesen eltérő is! Sok gyerek van, aki otthon is reggeltől estig zokniban van, mások viszont szeretik a puha mamuszokat, mókás papucsokat, vagy éppen a lakásban is sneakerst húznak.

A tavasz a nagy kirándulások ideje. Városi sétákhoz tökéletes a skinny jeans, de a cropped változatok is változatlanul népszerűek. Örök darab gyerekeknek is egy semlegesebb színű chino. Felülre az enyhébb idő ellenére is érdemes még egy könnyebb kabátot venni, a sapka pedig lehet akár egy pasztellszínű beanie. Kiegészítőként elengedhetetlen egy finom textilkendő, egy stílusos napszemüveg és egy átvethető kistáska, övtáska vagy hátizsák. Komolyabb sétához vagy túrázáshoz mindenképpen egy masszív bakancs szükséges, és nem árt egy adag meleg tea sem hőtartó kulacsban. A legfontosabb kiegészítőnk pedig ezekben a hetekben – hatéves kor fölött – továbbra is a maszk. Szerencsére ebből is óriási a választék, könnyen lehet találni a gyerekeknek is a stílusukhoz illő változatot.

Minták tekintetében ebben a szezonban valóban minden a tavaszt idézi: virág- és állatminták, mesefigurák, finom színátmenetek, elsősorban pasztellszínek és a virágzó rét árnyalatai határozzák meg a gyerekdivatot. Hagyja, hogy a kicsik gardróbjába is beköltözzön a tavasz, variálja megjelenésüket vidám és színes darabokkal!  

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!