Kis kártya, nagy meglepetés

2023-05-03

Mi is lehetne szebb ajándék anyák napjára, mint a választás öröme? A MOM Park Kártya pontosan ezt a lehetőséget kínálja. Lepje meg vele édesanyját!

A legfigyelmesebb ajándék sokszor egy tenyérben is elfér – a MOM Park Kártya ráadásul számtalan lehetőséget rejt magában, amellyel a megajándékozott bevásárlóközpontunk 30 üzletének kínálatából választhatja ki azt, amire legjobban vágyik.

Tavaszi virágcsokor, gondos szemmel kiválasztott ajándékok és határtalan szeretet – így lesz tökéletes az anyák napi meglepetés! Ajándékozza meg édesanyját egy Libri-bestsellerrel, mellé válasszon egy különleges csokoládét az Anita Delicate üzletéből. Ha valami maradandóval szeretne kedveskedni, akkor a Pandora és a Lukács Ékszer csodás ékszereit ajánljuk! Mindenképpen látogasson el az Arioso MOM Parkba is, ahol olyan csodás csokrokra találhat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden édesanya arcára!

Töltsék ezt a varázslatos napot együtt: egy közös ebéd éttermeink egyikében, egy finom sütemény kávézóink kínálatából és egy jó film a CinemaMOM-ban.

Tegye igazán emlékezetessé az anyák napját MOM Parkkal!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!