Kirobbanó formában az új évszakban is!

2023-03-14

Ahogy elmúlik a tél, és emelkedik a hőmérséklet, úgy nemcsak a természet, hanem az emberek mozgás iránti vágya is ébredezni kezd. Készüljön fel Ön is a jó időre, és áldozzon energiát az aktív testmozgásra – a Scitec Nutrition segít ebben!

Az amerikai táplálékkiegészítő-gyártó most egy kivételes ajánlattal kedveskedik vásárlóinak: keresse március 31-ig 19 470 Ft-os, hihetetlenül jó áron a 100% Whey Protein Professional (500 g, 2+1) fehérjeport a Scitec Nutrition MOM Parkban! A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. A jegeskávé ízű 100% Whey Protein Professional koffeint tartalmaz, fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott.

A hatékony izomépítéshez nem elegendő az elégetett kalória, illetve a termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Rendszeres sportolás esetén a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele az egyik első lépés, amit megtehet. És miért? Mert emésztésük során aminosavak kerülnek a véráramba, így segítve ezzel az izomépítést. Siessen, hiszen az akció kizárólag 2023. március 31-éig, illetve a készlet erejéig érvényes, továbbá kizárólag a hűségprogramba regisztrált felhasználók számára érhető el!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!