Kifogástalan nyári outfitek a MOM Parkkal

2022-08-09

Könnyed sétát tervez a tengerparton vagy csak kávézna egyet? Szerezze be outfitje ékkövét a MOM Park Karl Lagerfeld üzletében, egészítse ki azt egy lábbelivel a Liu Jo vagy a CCC boltjából, egy laza toppal a Calzedoniából, stílusos kiegészítőkért pedig keresse fel a Silver Islandet és az Optic Worldöt!


A lágy, tengerparti szellőben finoman fodrozódó, elegáns szoknya vitathatatlanul a nyári hangulat egyik sajátja. De ugyanez a ruhadarab tökéletesen illik egy zöldellő parkban golden hour idején tartott, vidám fotózáshoz, vagy egy könnyed, derűs beszélgetéshez is egy elegáns kávézó teraszán. A MOM Parkban található Karl Lagerfeldben biztosan megtalálja azt a darabot, amely az Ön személyiségéhez és ízléséhez legjobban illik, és amely a visszafogott, stílusos összhatást varázsolva dobja fel megjelenését.


Kiemelkedő stílust a különböző darabok ízléses kombinációja adja: a szoknyához tökéletesen illő top a Calzedoniából tökéletesen feldobja a szettet, amelyhez remekül illik egy klasszikus lábbeli a Liu Jo-ból vagy a CCC-ből, utolsó lépésként pedig egy Silver Island-ékszerrel és egy prémium Optic World-napszemüveggel koronázhatja meg outfitjét. 


Ha pedig remek kalapokat vagy egyéb kiegészítőket keres, amelyek tökéletesen párosíthatók prémium öltözékéhez, akkor válassza a Reserved üzletét, ahol mindent megtalál az igazán hibátlan megjelenéshez! 
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!