Édes nyári élmények a MOM Parkban

2022-08-09

Egy forró délutánon elköltött jóízű beszélgetés mellé tökéletes illik valami könnyed, a nyár ízeit hordozó finomság. Látogasson el a MOM Parkba, és kóstoljon bele az Angelo & A Flódnis, a Bagatelle, az á table! kínálatába, de ne hagyja ki a Szamos és a Mediterrán Café & Deli és a Coffee Lenoa menüjét se!


Kevés olyan dolog van, ami egy meleg nyári délutánon vagy egy naplementés estén olyan jól esne, mint egy krémes finomság. A MOM Park kávézói és cukrászdái pedig élen járnak a finomságok készítésében, így egy kellemes beszélgetésre, egy baráti találkozóra vagy egy csendes családi összejövetelre is érdemes betérni hozzánk.


Aki belekóstol az á table! francia finomságaiba, azt a fenséges ízek egyenesen a Szajna-partra repítik, a Bagatelle krémes-gyümölcsös süteményei pedig igazán frissítően hatnak a nagy kánikulában. A Szamos Cukrászda díjnyertes édességei közt mindenki megtalálja az ízlésének és étrendjének megfelelőt, a Mediterrán Café & Deli, valamint a Coffee Lenoa pedig igazi péksütemény-különlegességekkel várják vendégeiket. Nem is beszélve az Angelo és A Flódnis közös vállalkozásáról, ahol a híres névadó süteményt egy zamatos kávéval is kísérheti.


Látogasson el a MOM Parkba, és élvezze a nyári édességek ínycsiklandó ízeit!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!