Két fantasztikus új íz

2021-09-22

Kóstolja meg a Nespresso két szezonális újdonságát, egy markáns ízű, aromákban gazdag blendet, és egy kényeztető, fűszeres keveréket, amit a sütőtökös pite inspirált.

Az őszi hónapok ikonikus ízeit kínálja a Nespresso új, szezonális Vertuo Pumpkin Spice Cake kapszulájában. Sokféle fűszeres jegy – melyeket főként a szegfűszeg, fahéj és kardamom határoz meg – egybeolvad az édes sütőtök aromájával ebben a selymes, Etiópiából, Közép- és Dél-Afrikából származó Arabica blendben, mely egy kevés tejjel még édesebb és bársonyosabb lesz. Ezzel az itallal a borongósabb napok is garantáltan derűsen fognak indulni.

A Vertuo Carafe Pour-Over Style Intense új élménnyel gazdagítja a Nespresso pillanatainkat, megosztható, közösségi élménnyé emelve azt. Családi eseményekre, baráti összejövetelekre, olyan alkalmakra készült, amikor egy adag kávé nem elég – egy kapszulával, egy gombnyomásra 535 ml kávét készíthet. A csepegtetett kávék inspirálták ezt a perui és kolumbiai Arabica szemekből összeállított, könnyen fogyasztható blendet, mely azonnal kibontja a gazdag crema réteg alatt rejtőző pörkölt és füstös ízjegyeit. Alakítson ki új Nespresso rituálét, fedezze fel a megosztás örömét!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!