Kényelmesen is divatosan!

2021-10-13

Élvezze az őszi természet elbűvölő szépségét a szabadban! Az aktuális trendeknek megfelelő aktív viseletet megtalálja a MOM Park kínálatában.

Ősszel újabb csodálatos arcát mutatja a természet. Színpompás levelek, tűzpiros csipkebogyók virítanak az ágakon, Az erdőben sétálni azért is jó, mert végre kiszabadulhatunk a város és a hétköznapok forgatagából, és élvezhetjük a csendet.

Ha másért nem, már csak ezért megéri kirándulni egy jót! A MOM Parkban mindent beszerezhet, amiben még a hűvös, esős időben is élvezni fogja a sétát az erdőben. Egy szép garbó a La Martinától vagy egy kötött pulóver a Gantból elegáns és hasznos védelem lesz a hűvös ellen. A Helly Hansen és a Columbia üzletében pedig minden olyan darabot megtalál, ami a természetjáráshoz szükséges lehet. Könnyű, meleg dzsekit és nadrágot, vízálló esőöltözetet, kényelmes, ám strapabíró túracipőket, de még akár az esős őszi hétköznapokon is hordható, stílusos gumicsizmát is. Az útra a Bagatellben, a Fruccolában vagy az á tablé!-ben vásárolt gourmet szendvicsekhez a dobozt és az innivalónak a kulacsot a Butlersben tudja beszerezni.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!