Ismerje meg az ősz sminktrendjeit!

2021-10-05

Az őszi-téli sminkszezonban tobzódnak a kilencvenes évek, a színek, a ragyogás, és az ajkak is újra reflektorfénybe kerülnek. Mivel egymással ellentétes stílust képviselő trendek is népszerűek, egyszerre mindent nem szabad alkalmazni.

A hűvösebb idő beköszöntével sem kell búcsút mondani a színes nyári sminkeknek. Ahogy a divatban húzótrend ősszel az élénk színek viselése, úgy a sminkek terén is bátran lehet kísérletezni a feltűnő árnyalatokkal. Mindez leginkább a szem környékét érinti, kék, sárga, zöld szemceruzák és tusok segítségével szuper kontúrokat lehet készíteni. A szemhéjpúder is lehet élénk színű, és tökéletesen elég, ha a teljes szemhéjra egy árnyalat kerül fel.

A fő hangsúly viszont hosszú idő után megint a szaténos fényben, ragyogásban tündöklő ajkakra került. Bátran lehet használni vöröseket, az ősszel rendre visszatérő bogyós gyümölcsök színeit. Egy ajakhangsúlyos nappali smink esetén nincs is szükség további extrákra egy, a külső szemzugon épp csak túllógó kiscicaszemsminken kívül. A kilencvenes évek stílusában újra divatos lett a látványosan kontúrozott ajak, a szájkontúrceruza színe több árnyalattal is sötétebb lehet a rúzsénál.

Bármilyen sminkhez az enyhe bőrfény továbbra is kívánatosnak számít. Highlighterből, bronzosítóból lágy, selyemfényűt kell választani, a látványosan, szemcsés, szinte csillámosan ragyogó változatokat viszont már kerülni kell. A harmatos, üde kinézethez nem kell más, csak egy csodás pirosító, és egy jó highlighter paletta.

Nézzen körül a MOM Park Bobbi Brown, dm, Douglas és Müller üzletében, ahol a trendi és sikkes sminkek elkészítéséhez mindent megtalál!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!