Így lehet mindig naprakész!

2021-02-15

Szinte napról-napra változnak a trendek és a történések, legyen szó a divatról, a gasztronómiáról, de még akár közéleti kérdésekről is. Naprakésznek lenni ma már szinte kulcskérdés, ezért most adunk néhány tippet, mire figyeljen, ha folyamatosan tisztában szeretne lenni az aktualitásokkal!  

A jól értesült emberek egyik jellemző tulajdonsága, hogy több, különböző topikkal kapcsolatban is követik a híreket. Ezért mindenképpen hasznos, ha nemcsak egy területre koncentrálja az ismereteit! Ha kitalálta, mivel kapcsolatban szeretne folyamatosan informálódni, célszerű a social felületeken is látogatni olyan oldalakat, melyek adott témákkal foglalkoznak. Még nem követi a MOM Parkot? Ha velünk tart, az elsők között értesülhet a legújabb hírekről, akcióikról és nyereményjátékokról, melyek a gasztronómia, a divat, a szépség és a lifestyle témák köré rendeződnek! Facebook oldalunkat ide, Instagram oldalunkat ide kattintva érheti el!

Emellett azonban érdemes időnként néhány témát alaposabban is megismerni. A papír alapú olvasás sokkal koncentráltabb figyelmet igényel, ezért az abból szerzett információk mélyebben megmaradnak. A MOM Park Libri és Anima üzletében a legújabb könyvekkel, az Inmedioban pedig a legszélesebb magyarországi hírlapválasztékkal várjuk!

Az aktualitásokkal kapcsolatban akár a MOM Park kirakataiból is könnyen értesülhet! Bevásárlóközpontunk kínálata friss hírekkel és információkkal szolgálhat az aktuális trendekről! A Gant, a Karl Lagerfeld, a Furla, a Michael Kors, a Helly Hansen, a H&M vagy akár a hazai divat meghatározó szereplője, a NUBU és még számos üzletünk folyamatosan megújuló készlettel várja, hogy ne csak követhesse, hanem diktálhassa is a divatot! Mindene a gasztronómia? Oda van a kávéért, és szívesen kóstolna reggelenként újabb és újabb péksüti csodákat? A szezon alapanyagaiból készült ízeket? Éttermeinkben és kávézóinkban igazi kulináris élmények várják! Az Adrienne Feller, a Le Parfum, a Bobbi Brown, az Yves Rocher, a dm, a Douglas és a Müller üzlete a szépségápolás rajongói számára nyújt kihagyhatatlan inspirációkat a jelenlegi stílusirányzatokkal kapcsolatban. A Butlersben, a Tchiboban és az Ariosoban pedig a lifestyle rajongóknak érdemes nyitott szemmel járni, ha nem szeretnének lemaradni a soron következő lakberendezési trendekről! Bármi is legyen az érdeklődése tárgya, ha a MOM Parkan vásárol, akár másoknál is egy lépéssel előrébb járhat! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!