HOZZA KI A LEGTÖBBET AZ OTTHONTÖLTÖTT IDŐBŐL!

2021-03-16

Ismét szigorodtak a járványügyi szabályok, így talán még több időt töltünk otthon, mint korábban. Nehéz helyzet, de nem reménytelen: összegyűjtöttük néhány tippet, hogyan teheti kellemesebbé az előttünk álló napokat!

Az online oktatás nem csak a gyerekek számára megterhelő, az egész családnak át kell szerveznie az életét. Bár a reggeli rutin nem sokat változott – öltözés, reggeli, iskolai dolgok összekészítése –, a nap többi része másképp alakul. Gondoskodni kell a megfelelő „iskolapadról”, világításról, de a gyerekek napirendjét is át kell gondolni. Fontos, hogy ne maradjon el az iskolában megszokott egészséges tízórai, ebéd és uzsonna sem. A MOM Park elvitelre folyamatosan nyitva tartó éttermeiben, pékségeiben, cukrászdáiban és élelmiszerüzletében a következő hetekben is mindent megtalál az egészséges otthoni étkezéshez! A kiegyensúlyozott étrendbe mindenki számára érdemes gyümölcsöt, nem cukrozott tejterméket és olajos magvakat is beiktatni. Ez segítség lehet a koncentrációban az egész napos szellemi munka közben. Bioélelmiszerekért és egészséges nassolnivalókért térjen be a Müller vagy a dm üzletébe! Egy szelet cukormentes gyümölcsszelet vagy pár szem aszalt gojibogyó tökéletes falat lehet két étkezés között is! 

Egy-egy kiadós séta vagy hétvégi túra remek lehetőség a kikapcsolódásra, a mozgás pedig különösen fontos, ha a négy fal között éljük a mindennapokat. Az egyre erősebb napsugárzás miatt érdemes akár már naptejet is használni, a megfelelő védőréteggel rendelkező napszemüveg pedig hamarosan szinte elengedhetetlen. A legújabb trendek szerinti minőségi darabokat keresse az Optic World és a Vision Express üzleteiben!

Az otthon töltött idő szerencsére nem jelenti azt, hogy kedvenc illatunkról, krémünkről vagy akár arcpakolásunkról le kellene mondani. Sőt: ilyenkor igazi kényeztetésnek érezhetjük azt a pár percet, amit szépségápolással tölthetünk! A MOM Parkra ebben is számíthat: nézzen be az Adrienne Feller, a Douglas, a Le Parfum vagy az Yves Rocher üzletébe, és válogasson a kiváló minőségű szépségápolási termékek között!

Egy kis lazítás, pár perc kikapcsolódás szintén elengedhetetlen ebéd után vagy a nap végén. Ilyenkor van idő átfutni kedvenc képes magazinját vagy napilapját, melyeket az Inmedio pultjánál tud beszerezni. Jól illik a hangulathoz egy csésze forró, illatos kávé. A tökéletes kávéhoz a Nespresso üzletében találja meg a kedvenc kapszuláit – és akár vissza is hozhatja a már elhasznált darabokat a természettudatosság jegyében!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!