Hangsúlyos sziluettek a modern divatban

2024-10-14

A 80-as évek merész sziluettjei a válltömésekkel, a szűkített derékrészekkel és a szélesedő szárú nadrágokkal napjaink divatjának szabásvonalait is alakítják. A MOM Park kirakatait nézegetve észreveheti, hogy az olyan ikonikus elemek, mint a bő ujjak és a túlméretezett blézerek, visszatérnek a 2024-es őszi trendekbe, drámaiságot és kifinomultságot kölcsönözve a modern nő ruhatárának.

Ha szívesen kipróbálná a múltból inspirálódó, mégis friss trendet, kezdje a struktúrát és a nőiességet ötvöző darabok kiválasztásával. 

Egy lágy esésű, fekete Karl Lagerfeld ruha például, amelyet Audrey Hepburn-ön is el tudunk képzelni, a vintage csillogást ötvözi a kortárs szabásvonalakkal: tökéletes a nappali sikkhez és az esti, kifinomultabb megjelenéshez egyaránt. Párosítsa EVA REMENYI merész designer ékszereivel, amelyek tökéletes kontrasztot teremtenek az elegáns ruhával, és a kortárs művészetet is becsempészheti velük öltözékébe. Egy ilyen outfithez bátran válasszon élénk színű kiegészítőt, például egy piros clutch táskát a Furla kínálatából, ami remekül illik egy koktélpartihoz vagy egy romantikus vacsorához.

Az időtlen formák és a modern kiegészítők ötvözésével a 80-as évek trendje napjainkban is számtalan sikkes és izgalmas szetthez nyújthat inspirációt. Fedezze fel a Gerry Weber, a H&M, a Michael Kors vagy az Intimissimi kollekcióit is, és tegye kortalanná outfitjét!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!