Gasztrorandi a MOM Parkban

2022-01-18

Bevásárlóközpontunkban több olyan vendéglátóhelyet is tudunk ajánlani, ami nemcsak kulináris élménynek, hanem randihelyszínnek is kiváló. Töltsenek el kettesben egy kellemes estét egy finom étel és egy remek bor vagy koktél társaságában!

A MOM Park bejáratánál a Spíler Buda egy olyan vagány étterem a maga elvarázsolt hangulatával és sajátos, trendi stílusával, ahol az ételek és az italok is tökéletes alapot nyújtanak egy felhőtlen, összekacsintós és együtt nevetős estére. A város egyik legjobb kézműves hamburgere, grillek, superfood ételek, friss saláták, a borlapon pedig magyar kedvencek várják Önöket. Fantasztikus kézműves söröket is kínálnak, de a koktéllap is izgalmakat rejt.

A MOM Leroy Bistro Buda kultikus találkozóhelye, az üzleti reggelik és ebédek, családi és baráti összejövetelek mellett hétvégente izgalmas programokkal vár. A bisztró nemzetközi fogások mellett, mennyei magyar klasszikusokkal és izgalmas ázsiai ételekkel, sushikkal nyújt különleges gasztronómiai élményt. Egy ismerkedős beszélgetés közbeni falatozáshoz remek választás a gourmet burgereivel igazi élményt kínáló Zing Burger, a Paulaner Sörház pedig meghitt, közvetlen környezetet és remek kemencében sült ételeket biztosít egy elbújós bajor vacsorához.

A MOM Parkban több vendéglátóhely is ideális lehet egy közös ebédhez. A Vapiano látványkonyhájában a tészták, pizzák, saláták kivétel nélkül friss, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek. A zöld fast casual Fruccola egészséges és finom kínálatában a vegánok, a vegetáriánusok és a különböző ételallergiától szenvedők is megtalálják a kedvenceiket, a Wasabi fogásai pedig az ázsiai és a távol-keleti konyha rajongóinak jelentenek felüdülést a találkozás öröme mellé.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!