Gasztronómiai élményekre fel!

2021-03-09

Ássa bele magát a gasztronómia rejtelmeibe! A MOM Park Spar üzletében minden hozzávalót megtalál a legkülönlegesebb receptekhez is, ha pedig inkább profi séfekre bízná az étel készítést, rendeljen házhoz éttermeinkből!

Mindannyiunknak hiányzik már az éttermi hangulat, de bármilyen ízeket kóstolna is, a tökéletes gasztro élményt akár otthon is átélheti! Az olasz konyha egyik első számú ételét, egy finom pizzát például a saját konyhájában is könnyen elkészíthet! A kelt tészta a pihentetés idején túl nagyjából 10-15 perc alatt előállítható, a feltéteknek pedig csakis a fantázia és persze a család ízlése szabhat határt! Ha szívesen kóstolna mediterrán ízeket, de egy csöpp ideje sem maradt a főzésre, a Vapiano étterméből bármikor rendelhet!

Ha kedveli a távol-keleti ízeket, mindenképpen próbálja ki a házi készítésű sushit! Ahogy a pizza esetében a töltelék, a sushi esetében is mindenkinek az ízlésére van bízva, mikkel ízesíti a tekercseket. Lehet ez tonhal vagy füstölt lazac, de még akár kaviár is! Ne feledkezzen el gondoskodni a szójaszószról és a wasabi pasztáról sem! Ha mégis inkább a gyakorlott konyhaművészekre bízná a főzést, a MOM Park Wasabi étterméből suhsit rendelhet házhoz, de a többi konyha kedvelő is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő ételeket bevásárlóközpontunk éttermeinek kínálatában! A Leroyban kiváló húsételek között szemezgethet az étlapon, a Fruccola továbbra is várja a szezonális hozzávalókból készült saláták, reggeli szendvicsek és a friss dzsúzok szerelmeseit! A MOM Park éttermeire, pékségeire és cukrászdáira a korlátozások ellenére a következő hetekben is számíthat, válogasson az üzletek széles kínálatából!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!