BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS ÚJRA NYITÓ ÜZLETEINKBEN

2021-04-07

A járványhelyzethez kapcsolódó legújabb, 144/2021. (III. 27.) kormányrendeletnek megfelelően április 7-től, négyzetméter-alapú létszámkorlátozással újra várjuk üzleteinkben: hétfőtől szerdáig 10–20, csütörtöktől szombatig 10–21, vasárnap 10–18 óra között! Üzleteink bejáratánál feltüntetésre kerül, hányan tartózkodhatnak egyszerre a vásárlótérben – ennek betartása kötelező. Továbbra is mindent megteszünk a biztonságos vásárlásért és annak érdekében, hogy a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelően várjuk a látogatókat!

 

Ettől az időponttól a MOM Park nyitva tartó üzletei az alábbiak szerint látogathatók:

 

  • A tíz négyzetméteres vagy kisebb vásárlótérrel rendelkező üzletben az ott dolgozókon kívül egy időben egy vásárló tartózkodhat.
  • A tíz négyzetmétert meghaladó vásárlótérrel rendelkező üzletben az ott dolgozókon kívül egy időben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat.
  • Üzleteink minden esetben feltüntetik a bejáratnál, hány vásárló tartózkodhat egyszerre a vásárlótérben.
  • A MOM Park éttermeiben a továbbiakban is csak elvitelre vagy házhozszállítással lehet vásárolni. Az elvitelre kért ételek átadásáig a vásárlók az üzletben tartózkodhatnak.

 

Kérjük, indulás előtt minden esetben tájékozódjon az üzletek pontos nyitvatartásáról!

 

A távolságtartásra és a maszkviselésre vonatkozó szabályok továbbra is változatlanok. Kérjük, a MOM Park területén mindig viseljen maszkot, és tartsa be a másoktól való 1,5 méteres távolságot – akkor is, amikor üzleteink előtt várakozik!

 

Így tudunk egymásra vigyázni – köszönjük, hogy Ön is odafigyel erre!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!