Friss divattrendek nyárra

2021-06-08

Közeledik a nyár, ami a divatban a kirobbanó életöröm, a vibráló színek, vagány formák szezonja. Megmutatjuk, mire érdemes odafigyelnie az öltözködésében a legfrissebb trendek szerint!

A nyári hónapok a divatban is megújulást hoznak. Van olyan trend, ami már egy ideje velünk van: változatlanul rendkívül népszerűek a cukorkaszínek, így a pink halványabb és harsogóan erős árnyalatai. Újdonságként a színek közé megérkeztek domináns árnyalatként a természet, a föld, az ég, a fű színei is. Érdekes vonulatot jelentenek idén a monokróm összeállítások, így a fekete és a fehér árnyalataira vagy ellentétére épülő szettek. A minták közül divatosak a virágminták, ám ezúttal nagy felületet lefedő, határozott formákkal. Megjelentek mellettük a bohókás, csíkos, szivárványos színek és minták is.

A fazonok, szabásvonalak több trendhez is igazodnak. A rusztikus, művészies stílusú, midi vagy hosszú ruhák anyaga szellős, könnyű, az ujjak sokszor puffosak, fodrosak. Ennek ellentéteként a szoknyák alja egészen magasra is kerülhet: népszerűek idén a minik is. A skinny nadrágok egyre kevésbé meghatározóak, a nyári hónapokban a kényelmes, bő szárú változatokat fogjuk viselni. A kiegészítők közül előtérbe kerülnek a hosszú, látványos nyakláncok és a vastag övek. Keresse a nyári kollekciókat a GANT, a Gerry Weber, a Karl Lagerfeld, a 4_skandinavia, a Mohito, a H&M és a Reserved üzleteiben!

A bő szárú nadrágokhoz, repülő aljú ruhákhoz válassza az idei év slágerét, a magas talpú espadrielles-t a CCC, a Salamander és az Office Shoes kínálatából! A szezon népszerű tote bagjeit és kistáskáit megtalálja a Furla és a Michael Kors üzleteiben.

Inspirálódjon üzleteink kínálatából, és válassza ki az egyéniségét leginkább kifejező darabokat a legfrissebb kollekciókból!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!