Felejthetetlen nőnapi meglepetések

2021-03-01

Ünnepelje kedvesét, családtagjait nőnapon: nézzen szét üzleteinkben, és találja meg a tökéletes meglepetést! Ha úgy érzi, hogy nehezen döntene, akkor érdemes ezt a hölgyekre hagyni: szerezzen örömet MOM Park Kártyával, amit felhasználva ők maguk választhatják ki a tökéletes ajándékot! A vásárlással, elfogadóhelyekkel, beváltással kapcsolatos részleteket itt olvashatja el.

A nőnap elengedhetetlen kelléke a virág: az Arioso csokrai, virágkötészeti remekművei biztosan elvarázsolják majd a hölgyeket! Melléjük pedig akár egy finom szappant vagy lakberendezési tárgyat is választhat. Szintén csodás meglepetés lehet egy különleges kozmetikum, parfüm vagy szépségápolási cikk. Többek között minőségi krémek, testpermetek, tusfürdők, rúzsok és púderek várják a Müller, a Douglas, a dm, az Adrienne Feller és az Yves Rocher üzletében. Stílusos ruhákból és kiegészítőkből sem lehet elég egy nő szekrényében. Ha ilyesmiben gondolkodik, nézzen szét a Furla, a Mohito, a Karl Lagerfeld, a Salamander és a Gerry Weber üzleteiben! Itt biztosan megtalálja a megfelelő darabokat, melyeket érdemes már a közelgő tavaszi szezonra gondolva kiválasztani. Természetesen nem maradhatnak szó nélkül nőnapon az ékszerek sem: egy szép óra, finom nyaklánc a Pandora vagy a Silver Island kínálatából kitűnő választás lehet! Az Optic Worldben és a Vision Expressben pedig a legújabb trendek napszemüvegei között keresgélhet, ami nem csak praktikus meglepetés, de remek kiegészítő is!

A tárgyi ajándékok mellett akár minőségi én-időt is ajándékozhat! A kifogástalan pihenéshez teát, valamint illatdiffúzort is talál a Butlers üzletében, kiváló hangminőséget biztosító fülhallgatót az iCentre-nél, letehetetlen könyveket a Libriben vagy simogatóan puha szemellenzőt a Tchibo-nál. A nőnapi ajándékozást egy személyes üzenettel még teljessebbé teheti, amihez a Pirex kínál borítékot, különleges papírt és tollat! Végül jöjjön egy titkos tipp: az édességnek egyetlen nő sem tud ellenállni! Érdemes erre a napra egy különleges csokoládét is választani az Anita Delicate üzletéből, íncsiklandó macaronokat a Bagatelle-ből, vagy egy finom desszertet a MOM Park cukrászdáiból! A tökéletes meglepetés még nagyobb örömet okoz, ha az ajándékozást hangulatos vacsora kíséri. Ehhez stílusos gyertyákat ajánlunk a Le Parfum üzletéből, míg zárásként egy palack kitűnő bort is vásárolhat a Bortársaságtól. Válogasson a MOM Park kínálatából és találja meg hölgy ismerőse számára az egyéniségéhez leginkább illő meglepetést nőnapra!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!