Ezek a divattrendek hódítanak tavasszal

2021-03-01

Hamarosan végleg beköszönt a tavasz, a MOM Parkba pedig folyamatosan érkeznek a legújabb divat trendek darabjai! Itt az idő, hogy a friss, tavaszi kollekciókkal már ne csak a kifutókon, hanem a mindennapokban is találkozzunk: mutatjuk, mik lesznek a következő időszak kedvencei!

A téli szürkeségnek lassan vége, nemsokára színesebbnél színesebb virágok borítják majd a tereket és a házak ablakait! Ha szereti a vibrálást és a növények különleges hangulatát, akkor ez az Ön időszaka! A következő hónapokban a virágmintákat szinte lehetetlen túlzásba vinni, ezért akár együtt is viselheti a különböző motívumú vagy stílusú anyagokat! Az előttünk álló hónapokban a formavilágot tekintve a lenge ruhák és maxi szoknyák veszik át a terepet, ezért, ha egy ilyet talál virágmintákkal, mindenképpen vigye magával! A H&M és a Reserved kínálatában könnyed utcai viseletek között válogathat, hogy megtalálja legújabb kedvencét! A nadrágok tekintetében sem lesz nehéz követni a divatot, pláne, ha a trapéz-vagy bőszárú dizájn rajongója! A szűk derekú, széles szárú nadrágok esetében egyetlen egy szabályt érdemes szem előtt tartani, hogy ha ilyet választ, a felsője mindenképp egy szűkebb darab legyen! Az anyag és a színek szempontjából sincsenek megkötések, vászon vagy farmer, egyszínű vagy kockás, bármelyikkel hódíthat! A szűk felső mellett egy csinos zakóval máris elegánssá tette ezt a lazább viseletet is, ha pedig még ennél is extrémebb stílusra vágyna, arra is lesz lehetősége! A crop top-ok helyét ugyanis még kisebb ruhadarabok, az extrém melltartók váltják fel. Ezeket hasonlóan a korábbiakhoz egy-egy trendi zakóval vagy bővebb dzsekivel az utcán is bátran viselhet! A Gant-ben és a Nubu-ban ragyogó blézerek között keresgélhet.

Ha az extrém megjelenés helyett a visszafogottság híve, akkor se essen kétségbe! A következő szezonban újra hódít a fehér elegancia, legyen szó egy nadrágkosztümről, lenge ruháról vagy farmernadrágról! A fehéret fehérrel hordani ezúttal nem csak feltűnően elegáns, hanem sikkes is lesz! Ha szereti a stílusos ellentmondást, akkor a fekete-fehér kombinációja mellett is dönthet. Sőt, a legújabb kollekciókban már olyan darabokat is találhat, ahol egy ruhán belül játszanak ezekkel a színekkel! A Mohito üzletében az egyszínű darabok különleges és stílusos képviselőivel találkozhat. Ha pedig nem kedveli a mintákat, de a fekete-fehér kombináción túl mást is kipróbálna, akkor az év Pantone színeit is variálhatja! Az idei színek együtt is remekül mutatnak, ugyanakkor más párosításban is tökéletesen működnek: a sárga például egy szép sötét- vagy királykékkel, a szürke pedig a pasztell árnyalatokkal, rózsaszínnel vagy zölddel teremthet ízléses összhatást. Ha egy fontos tárgyalás miatt a visszafogottabb stílus mellett döntene, a Karl Lagerfeldben ruhát és hozzá illő táskát, a Michael Korsban pedig csodás cipőt talál a szett kiegészítéséhez! Látogasson el üzleteinkbe, fedezze fel a legnagyobb világmárkák megújult, tavaszi kollekcióit és vigyen frissességet az utcai divatba megjelenésével!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!