Fedezze fel prémium italkínálatunkat!

2022-01-11

Az év végi ünnepek után máris itt a farsangi szezon bálokkal, partykkal és bulikkal. A borokat, pezsgőket és más minőségi italokat szerezze be a MOM Park kínálatából!  

A Bortársaság már messze meghaladta a kezdeti, csak borokat forgalmazó profilját. Az üzletben ott sorakoznak az itthoni és külföldi klasszikus borászatok, ám az évek során a választék előbb pálinkákkal bővült, majd egyre többféle párlat jelent meg a szortimentben. Ma már konyakból, a reneszánszát élő ginből, a trendi rumból, whiskey-ből, tequilából is a legmagasabb minőséget képviselő szelekcióból lehet válogatni. Divatos és minőségi párlatokból a Sparban is számtalan verziót talál, az Anita Delicate pedig a champagne választéka miatt megkerülhetetlen helyszín a klasszikus francia ital rajongóinak.

A MOM Parkban mindenféle társasági összejövetelhez megtalálhatja a megfelelő italt, legyen szó baráti borozásról, pezsgőt kívánó ünnepi alkalomról, vagy egy vidám farsangi házibuliról. Látogasson el üzleteinkbe, és válogasson a prémium kínálatból! Otthonra, baráti eseményekre, ajándékba is megtalálja nálunk, amire szüksége lehet.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!