EZEK A TAVASZ FÉRFI DIVATTRENDJEI

2021-04-20

Az elmúlt év történései életünk minden területére hatással voltak, nincs ez másként a divattal sem. A legtöbben már szívesen magunk mögött hagynánk ezt az időszakot, és úgy tűnik, az idei férfi trendek ebben a segítségünkre lehetnek! A következő szezon darabjaiban az optimizmus, a pozitív érzések és a világos és élénk színek is főszerepet játszanak. Mindemellett természetesen a férfidivatból sem hiányozhatnak a kényelmesebb, lazább viseletek, továbbá egy nagy visszatérőt is köszönthetünk: mutatjuk melyek lesznek a tavasz legnépszerűbb darabjai!

Ha Ön a színek szerelmese, akkor a következő hetekben szárnyalhat! Neon, citromsárga, narancssárga, bármilyen élénk színt bevethet, de akár a virágmintákkal sem lőhet mellé. Érdemes az ingek között keresgélni, ha ezt az érzést közvetítené, így megmaradhat az elegáns oldala, ugyanakkor egyedi stílusát is kifejezheti vele. Az ingek tekintetében mindemellett bármilyen minta vagy csík is megállja majd a helyét, ezért érdemes minél többfélét beszerezni belőlük! Ahogy a női, úgy a férfidivatban is tovább hódítanak az oversized viseletek. A nadrágok, ingek és pólók mellett idén az öltönyök is beálltak a sorba, ezért, ha szereti ezt a stílust, ebben is gondolkodhat. Az alsók között már egy-egy zsebekkel teli gyakorlónadrág is feltűnt a kifutókon, nagy valószínűséggel hamarosan ez a stílus is újra fénykorát éli majd. Érdemes tehát nyitott szemmel járni az üzletekben, és lecsapni az ilyen darabokra is!

A visszafogottabb öltözködés híve? Akkor a pasztellszínekkel tudja variálni megjelenését! Ezek az árnyalatok egy-egy elegánsabb öltönynek is jól állnak így akár egy üzleti tárgyaláson is viselheti őket. Jó kedvet közvetítenek és pozitív benyomást keltenek, amire ebben az évben talán minden eddiginél nagyobb szükségünk van.

Idén tavasszal sem maradhatunk azonban retro darabok nélkül, a régi nagy kedvencek közül pedig nem más tér vissza, mint a bomberdzseki! A pilótakabátok időközönként újra és újra meghódítják a világot, és úgy tűnik, hogy a 2021-es évben ismét szárnyalnak majd! Az egyszínű, minimalista daraboktól kezdve a színesebb, mintásabb variációkon át számtalan típussal találkozhatunk, így biztosan mindenki megtalálja majd közöttük a kedvencét!

Üzleteinkben már a legújabb kollekciók darabjai között válogathat. A 4_skandinavia-ban és a Griff Collection-ben elegánsabb öltönyök és különböző típusú ingek, a Reserved-ben lazább utcai viseletek, a GANT-ben sportosabb darabok várják. A megfelelő cipőről a CCC-ben és az Office Shoes-ban gondoskodhat legújabb összeállításaihoz. Látogasson el a MOM Parkba, és találja meg a szezon legdivatosabb darabjait!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!