Élvezze biztonságosan a napsütést!

2021-06-15

A simogató nyári nap, a meleg jót tesz a bőrnek, de nem árt vigyázni: fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő védelemre és a fokozott folyadékbevitelre. Így nemcsak ragyogó, de egészséges is lesz a bőr: mutatjuk, hogyan!

Egy felhőtlen nap a vízparton, kellemes városi séta vagy kirándulás a zöldben: a nyár rengeteg élményt tartogat számunkra. Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy ilyenkor a napsugárzás jóval erősebb a tavaszinál, ezért gondoskodjunk minden esetben a megfelelő védelemről! Érdemes olyan arckrémet választani, ami eleve tartalmaz fényvédő összetevőket. Emellett mindig vigyünk magunkkal megfelelő faktorszámú naptejet – keresse a Douglas, az Evital, a dm, a Müller és az Yves Rocher kínálatában! Ám még így is figyeljünk oda arra, hogy a legnagyobb UV-sugárzással járó napszakban, délelőtt 11 és délután 3 között ne menjünk napra. A folyadék- és energiapótlás is elengedhetetlen, ezért mindig legyen nálunk friss víz vagy egészséges inni- és nassolnivaló: szerezze be a SPAR üzletében!

Bőrünk védelme mellett fontos az is, hogy a szemünket se érje káros UV-behatás. Válogasson az Optic World és a Vision Express termékei között, és találja meg a stílusához illő, kiváló minőségű napszemüveget! Hasznos kiegészítő a forró napokra az arc nagy részét eltakaró, idén különösen népszerű szalmakalap: keresse meg a megfelelő darabot a Reserved vagy a H&M kínálatában!

Minden megvan a nyári bőrvédelemhez? A strandra indulva már csak egy izgalmas könyvet vagy érdekes újságot kell bedobnia a táskába: olvasnivalójáért nézzen be a Libri és az Anima könyvesboltjaiba és az Inmedio újságosstandjára! Városi sétához a fényvédő krémre még könnyű smink is kerülhet – és kezdődhet is egy igazi nyári nap, tele emlékezetes pillanatokkal!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!