Egy férfi, két eset

2022-01-03

Egy trendi férfi hasonló ruhadarabok ügyes kombinálásával akár több stílusban is meg tud jelenni. Válogasson a MOM Park kínálatából akár a casual, akár a smart casual outfit áll Önhöz közel!

A két stílus egészen hasonló egymáshoz, hiszen az ing és a szövet vagy farmernadrág is szerves részét képezi mindkettőnek, a lényegi különbség egy kulcsdarab: a zakó. Amit aztán az elegánsabb öltözet eléréséhez lehet kombinálni garbóval, és ha a farmerhez egy chelsea bootot húz fel, a végeredmény máris kiemelkedik a hétköznapok viseletéből. A Griff üzletében találja meg az Önnek legjobban álló zakót, akár farmert is választhat náluk hozzá. Egy csinos pulóverért a Gantba, egy eleganciát kölcsönző csizmáért az Office Shoes-ba ugorjon be. 

Akik casualban érzik jobban magukat, inkább egy bakancsot szerezzenek be a Salamander vagy a CCC kínálatából. Jól illik hozzá a bőrdzseki, a 4_Skandinavia megfelelő hely lehet az ideális darab megtalálásához. Egy Reserved chino nadrág és egy menő Gant ing teheti teljessé a szettet, de természetesen semmilyen szabály nincs kőbe vésve, a lényeg az önazonos, stílusos megjelenés.

Nézzen körül a MOM Park divatüzleteiben, inspirálódjon, hogy aztán elégedetten távozhasson az új szerzeményeivel!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!