Egy felejthetetlen este 10 bábuval

2021-08-10

Remek szórakozás, igazi közösségi élmény, és nem mellesleg valódi sport: mi az? A választ a MOM Park Buda Bowling Clubjában kell keresni!

Ahol 10 pálya, különleges enteriőr, válogatott italok, és a moziból már megszokott büfékínálat várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A bowling egy igen színes, meglehetősen látványos és roppant nagy népszerűségnek örvendő sport, és nem mellékesen az egyik legrégebbi játék a világon. Már egy egyiptomi piramis aljában a mai golyókhoz és bábukhoz hasonló eszközöket találtak.

A bowling ma is ismert formáját először egy 800 évvel ezelőtti, Londonról szóló könyvben említették, az első fedett pályás verzióról fennmaradt emlék is a városból származik, 1445-ből. 1950-ben forradalmi változást hozott az automata pályák megjelenése az Egyesült Államokban, gyakorlatilag innentől lett tömegek szórakozása a 10 bábus bowling.

Magyarországon 1989-ben nyitott az első pálya, a játék egyre kedveltebb társasági időtöltés lett nálunk is. Amin egyáltalán nem lehet csodálkozni: kellemes környezetben, egy finom ital mellett ki ne érezné jól magát a barátaival, a családjával vagy a kollégáival úgy, hogy még sportol is közben. Várja a Buda Bowling Club a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!