Egészséges és könnyű falatok

2024-02-09

Egy vacsora lehet laktató és finom úgy, hogy közben egészséges marad. A MOM Park éttermei tökéletes helyszínt kínálnak egy baráti összejövetelhez vagy egy romantikus randevúhoz, a könnyű fogások pedig gondoskodnak róla, hogy a finom ízek után az álmai se nehezüljenek el.

A hétvége fénypontja lehet egy kellemes vacsora, de a rohanós munkanapok végén is jól esik kicsit lassítani, és élvezni az estét ízletes falatok mellett. Bevásárlóközpontunk éttermei bármely alkalomra ideális környezetet kínálnak, a fogások között pedig mindenki találhat kedvére valót.

A Leroy Bistro-ban elegáns, hangulatos környezetben kóstolhatja meg az ázsiai konyha izgalmas, ízgazdag és egészséges fogásait, de választhat grillezett ételeket vagy többféle könnyed, friss salátát. A Pan’niba sem csak reggelizni érdemes betérni, hiszen este finom borokat és zamatos fogásokat is kipróbálhatnak itt a vendégek. 

Az olasz ízvilág szerelmeseinek a Localino vagy a Vapiano konyháját ajánljuk, ahol akár teljes kiőrlésű tésztával is fogyaszthatják kedvencüket. Akik pedig egy igazán stílusos és laza hangulatú helyen vacsoráznának valami könnyűt, a Spíler Budában olyan finomságok közül választhatnak, mint a superfood saláta, vagy épp a szemet is gyönyörködtető lazac bowl.
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!