Édes pillanatok

2021-05-18

Lehet reggeli, ebéd utáni desszert, kísérő kávé mellé vagy étkezések közötti nassolnivaló: ha édességre, különleges péksüteményekre vágyik, nálunk megtalálja! De vajon honnan és mit érdemes választani az egyes alkalmakra? Megmutatjuk!

Vannak, akik számára csakis energiát adó, édes péksüteménnyel kezdődhet a nap. A MOM Park à table! francia péksége hatalmas kínálattal várja az édesszájúakat. Találja meg a kedvencét az édes croissant-ok, csokis, pekános, gyümölcsös bobine-ok, fánkok, krémesek és tarte-ok között! A különleges péksüteményeket kínáló Bagatelle-nél a méltán nevezetes Daniel Moser kávé mellé választhat egy szelet különleges süteményt is. Koronázza meg a főétkezést is édességgel: a Leroy Bistro-ban kérjen egy könnyed nutellás-mascarponés palacsintát friss eperrel vagy brownie-t vaníliafagylalttal és mandulával!

A délelőtti vagy délutáni kávézáshoz, meghitt beszélgetésekhez az Angelo Cukrászda kínál olasz alapanyagokból készülő kézműves édességeket: egyedi tortákat, krémeseket, pohárdesszerteket, így akár a népszerű Mimosa Nerót, a Profiterol Biancót, a málnás-joghurtos, a ricottás vagy a tiramisutortát. A cukrászdában alkalmakra – születésnap, ballagás, esküvő – is felvesznek rendelést, tetszőleges formájú tortára is. A Tchibo saját márkás kávékülönlegességei mellé szezonális süteményeket kínál azoknak, akik egy finom édesség mellett szeretnének egy jót beszélgetni. A Szamos cukrászdában a klasszikus sütemények – minyon, isler, pozsonyi kifli – mellett tortákat és bonbonokat is kóstolhat a reggeli vagy délutáni kávéja mellé.

Szívesen hazavinné az édes élményeket? Kérje elvitelre a kiválasztott édességeket, és tegye különlegessé az otthoni ebédet és vacsorát!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!