Designer ékszermárka nyitotta meg üzletét a MOM Parkban!

2024-02-19

Szereti a különleges, egyedi ékszereket? Akkor az EVA REMENYI új üzletébe mindenképpen érdemes ellátogatnia, hiszen a magyar tervező kollekciói biztosan elvarázsolják majd. Legyen az elsők között, aki személyesen is felfedezi az ékszercsodákat!

A 2012-ben alapított EVA REMENYI magyar designer ékszermárka friss, kortárs szemléletet hoz az ötvösség hagyományos technikáiba. A látványos darabok megjárták már az Oscar-gála vörös szőnyegét, többször szerepeltek a Vogue magazin hasábjain és kaphatóak a londoni Soho-ban, illetve több nívós nemzetközi portálon. 

A márkánál nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi alapanyagokra és a gondos kivitelezésre. A kisszériás ékszerek egyenként, kézzel készülnek az EVA REMENYI budapesti műhelyében. Három legfontosabb alappillérük a felelősségteljes, etikus és környezetbarát működés. A gyártást, a csomagolást és a szállítást is ezen fenntartható értékek mentén végzik.Az inspiráció az anyatermészet tökéletlen szépségéből, ősi kultúrák misztikus erőiből és a korai ötvösség stílusjegyeiből fakad. A természetes vonalvezetésű, organikus ékszerek modernkori talizmánok, amelyek erőt és bátorságot adnak viselőjüknek. A kifogyhatatlan szenvedélyből születő, időtlen ékszerek a nagybetűs, bátor Nőt ünneplik, aki mindennapi megjelenését önkifejezésre, kreatív energiái megélésére használja.

Fedezze fel a gyönyörű kiegészítőket a -1. szinten található új üzletükben!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!