Átmeneti öltözködés kreatívan

2024-02-19

Egyre gyakrabban van kellemes idő napközben, de azért még várnunk kell az igazi tavaszra – ebben az időszakban kincset ér egy-egy jól megválasztott átmeneti alapdarab. Inspirálódjon a MOM Park divatkínálatából!

A tavaszi öltözékek összeállítását érdemes a tökéletes kabát megtalálásával kezdeni, hogy utána annak stílusához tudja igazítani a többi kiegészítőt. A NUBU és a Falconeri kínálatában letisztult és elegáns szabásvonalak várják, de a Michael Kors, a Benetton, a Reserved és az Elysées kollekcióit is érdemes felfedeznie, ha szívesen bővítené tavaszi ruhatárát színesebb, feltűnőbb darabokkal.

A különböző vastagságú, színű és textúrájú sálakkal például a Furla vagy a Liu Jo üzleteiből nemcsak az időjárás szeszélyeire készülhet fel, de változatossá teheti szettjeit a hétköznapokban.

Az első napsugarak kiélvezéséhez érdemes beszerezni néhány stílusos napszemüveget az Optic World kínálatából. Ezekkel a megjelenését is aktuális kedve szerint alakíthatja, hiszen ugyanaz az outfit egészen más hatást kelt egy elegáns, nagy méretű napszemüveggel, mint egy sportos, vékonyabb darabbal.

Kísérletezzen bátran a kiegészítők kombinálásával is – viseljen például hangsúlyos Pandora vagy EVA REMENYI ékszereket könnyű tavaszi kalapokkal és kendőkkel, hiszen így még izgalmasabbá teheti megjelenését.
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!