Ajándékozzon MOM Park Kártyát!

2021-12-07

Ki ne örülne egy olyan meglepetés ajándékkártyának, amit aztán abban az üzletben használhat fel és azt vehet magának vele, ahol és amit csak szeretne?

Töltse fel a MOM Park Kártyát egy tetszőleges összeggel, a tulajdonosnak pedig nincs más dolga, minthogy bevásárlóközpontunk számos üzletéből kiválassza azokat, ahol vásárolni szeretne! Bizonyos helyeken még további kedvezmények is várják. Erről, az elfogadó üzletek részletes listájáról és az egyéb tudnivalókról ide kattintva tájékozódhat. Ha pedig a MOM Park Kártya mellett szüksége lenne kiegészítő meglepetésre hölgy szerettei számára, akkor is van néhány ötletünk!

Exkluzív táskával és pénztárcával soha nem lehet tévedni, a Furla és a Nubu üzletében egyedi darabokat is talál. Egy szép cipő a nemrég nyitott Elyseesből, egy kötött Karl Lagerfeld pulóver vagy egy stílusos Gant bőrkesztyű is telitalálat, a Silver Islandben vagy a Pandorában vásárolt óra és ékszer szintén. Prémium parfümökkel és kozmetikumokkal is garantált a siker, a Le Parfum, az Adrienne Feller Store, a Müller és a Douglas széles kínálattal várja, a natúr termékek kedvelőinek pedig az Yves Rocher-ban talál megfelelő termékeket. A szikrázó téli napsütésben egy napszemüveg mindig jó szolgálatot tesz, az Optic Worldben a legdivatosabb modellek közül válogathat. Az olyan apróbb figyelmességekkel is örömet szerezhet, mint egy lakásdísz a Butlersből, egy jó könyv a Libriből vagy egy szép határidőnapló a Pirextől, ami mellé egy üveg bor a Bortársaságtól, egy új ízű kapszula a Nespressótól is bekerülhet a csomagba. Finom édesség sem hiányozhat belőle: az Anita Delicate széles csokiválasztékával és a Szamos marcipános szaloncukraival édesíthetik meg az ajándékozás felhőtlen pillanatait.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!