A stílusos nyár hozzávalói

2021-06-07

A tökéletes érzékkel megválasztott öltözetet is hatásosabbá tehetjük néhány stílusos kiegészítővel. Mivel dobjuk fel megjelenésünket idén nyáron? Megnéztük, milyen újdonságokra számíthatunk a nyári szezonban!

A nyár a színek, a merész kivágású ruhák, a könnyű anyagok szezonja. A látványos megjelenéshez a jól megválasztott kiegészítők is hozzájárulnak. Kezdjük a leglátványosabb darabokkal, a kalapokkal! Az erős napsütés és az UV-sugárzás elleni védelemként is jó szolgálatot tesznek a kalapok, de a praktikum mellett fontos stíluselemek is. Idén is méltán népszerűek a fonott szalmakalapok, melyeket sokszor szalag is díszít. Egyre inkább teret hódítanak a keskenyebb peremű, pamutból készülő, vidám szafarikalapok és napellenzők, míg a sportos stílus kedvelői baseballsapkát is választhatnak kiegészítőként. Keresse meg a kedvencét a Mohito, a H&M és a Reserved üzleteiben!

Amit először megnézünk egy másik emberen, azok a szemei – vagyis nyáron a napszemüvege. Érdemes alaposan átgondolni a választást: a lencsék megfelelő napvédelme mellett válassza ki az arcformájához, egyéniségéhez leginkább illő keretet! Szemüvegeseknek nyáron nagy segítség a dioptriás napszemüveg. Bármelyik változatot is szeretné, az Optic World és a Vision Express üzlet szakértői segítenek Önnek!

A legegyszerűbb öltözetet is különlegessé teszik az ékszerek. Keresse a szezon ihlette darabokat, elegáns karkötőket, apró vagy nagy méretű fülbevalókat, nyakláncokat, gyűrűket, függőket a Pandora, a Lukács Ékszer és a Silver Island üzleteiben. A karóra is ékszer, érdemes olyat választania, ami nemcsak az egyéniségéhez, de az outfitjéhez is illik.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!