A felejthetetlen Valentin-nap kellékei

2024-02-05

Akár a kedvesének keres ajándékot, akár egy különleges randevúra készül a szerelmesek ünnepe alkalmából, szépségápolási üzleteink kínálatában méltó kiegészítőket talál a romantikus estéhez.

Mindegy, hogy barátokkal vagy szíve választottjával tölti a Valentin-napot, február 14. tökéletes alkalmat kínál egy romantikus smink elkészítésére. A klasszikus vörös rúzs ilyenkor már-már elengedhetetlen, de aki inkább a visszafogott megjelenés híve, annak egy természetes, rózsás árnyalatot ajánlunk, amit egy szájfénnyel még élettelibbé és üdébbé tehet. Az igéző tekintetről szemhéjtussal gondoskodhatunk, amelyet akár különleges bordó vagy zöld színben is választhatunk a még drámaibb hatás érdekében. Egy biztos: a Douglas, a Müller, a Bobbi Brown és a dm minőségi termékeivel nem kell majd amiatt aggódnia, hogy az est végére elmaszatolódna gyönyörű sminkje!

A MOM Park üzletei természetesen azoknak is rengeteg inspirációval szolgálnak, akik szívhez szóló ajándékot keresnek kedvesüknek. Egy kézzel írt üzenet mellé csomagolt minőségi sminktermék vagy arcápoló elegáns választás lehet, amivel szerelme a későbbiekben is kényeztetheti magát. Az Evital Gyógyszertár és az Adrienne Feller az érzékeny bőrűeknek is prémium kozmetikumokat kínál, így biztos lehet benne, hogy párja a hozzá méltó, kiváló alapanyagokból készült termékekkel ápolhatja szépségét. 

Természetesen a közösen töltött pillanatoknál nincs szebb ajándék, de egy kedves meglepetés, például egy mennyei illat Le Parfumtől vagy egy egyedi Pandora ékszer maradandó emlékké teheti az idei Valentin-napi randevút. 

Ha pedig szeretne biztosra menni, ajándékozzon MOM Park Kártyát, amivel szerelme saját maga választhatja ki a számára legkedvesebb termékeket!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!