Vidéki idill a lakberendezésben

2024-07-02

Csábítja a nyugodt, rusztikus vidéki élet? A MOM Park üzleteiben megtalálja azokat a romantikus hangulatú kiegészítőket, amikkel megteremtheti a régről ismerős, mégis modern köntösbe bújtatott idillt, akár otthonában idézné meg az életérzést, akár a nyaraló berendezését frissítené fel.

Az úgynevezett cottagecore trend, ami az angol vidéki házak után kapta a nevét, évek óta népszerű a lakberendezésben, és itthon sem nehéz megtalálni benne a nosztalgikus bájt. A stílusra jellemző meleg színek, természetes anyagok és organikus minták otthonos érzést és nyugalmat teremtenek – ezt könnyedén becsempészhetjük a ház különböző helyiségeibe néhány új kiegészítővel. Egy rattan kisasztal és egy rózsás árnyalatú váza a nappaliba, vagy egy nyárias ágyneműhuzat a hálószobába a BUTLERS kínálatából rögtön friss hangulatot kölcsönöz. Az Arioso arany kaspója szintén belesimul a trendbe, miközben egy leheletnyi luxust is visz az összképbe, és remekül illik az egyébként modern stílusú otthonokba.

Az étkezőben is életre hívhatjuk a vidéki nyaralók hangulatát egy virágos étkészlettel a  Tchibo kollekciójából, ha pedig a dolgozósarkot is szeretné kicsit felfrissíteni, a Pirex Papír pasztell színű tárolóival egy kis vintage stílust varázsolhat a térbe.

Ha a harmonikus hangulatot már megteremtette, szerezzen be néhány izgalmas olvasmányt a Libri Könyvesbolt vagy az Inmedio üzleteiből, és élvezze a pihenést!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!