Várja velünk az új évszakot!

2023-02-28

Lassan beköszönt az enyhülés, megérkeznek az első meleg napsugarak, az új programok és események, és velük együtt bevásárlóközpontunk márkáinak vadonatúj kollekciói is. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel őket!

Cserélje le téli gardróbját, újítsa meg ruhatárát a szezon legújabb és legstílusosabb darabjaival! Ideje a szekrény mélyére süllyeszteni a vastag, nehéz télikabátokat, hogy a fogason átvehessék a helyüket a divatos, lenge dzsekik! Váltsa le meleg csizmáját egy stílusos magassarkúra vagy egy könnyed loaferre, mellé pedig keressen egy lenge felsőt és egy hozzá illő, az outfitet tökéletesen kiegészítő tavaszi kendőt!

Bőre a nagy hidegek után ismét új erőre kaphat: találjon rá nálunk kedvenc kozmetikumaira, szépségápolási termékeire, és válasszon egy élénk, tavaszias illatot parfümériáinkból. Érezze a pezsgést otthon is lakásdekorációs üzleteink vadonatúj kínálatával, szerezze be az Önhöz illő sport- és szabadidős eszközöket, vagy csak élvezze az évszak ihlette finomságokat éttermeinkben és kávézóinkban!

Találkozzunk a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!